10 juuli 2011

näkileib ja fetajuust



selline hommikusöök siis.
peaks hullult tervislik olema,
feta on ju kreeklaste teema.
ja seal on ju palju üle 100-aastaseid inimesi :-D

ebamugav on,
et poes mitte kõike väikestes pakendites ei pakuta.
vahel tahaks leiba.
teised meil leiba ei taha
ja pool leiba on minu jaoks liiga palju.
veerand oleks ehk paras ports.
koorikleivad on küll väiksemates pakkides,
aga ma tahaks just päris leiba,
mitte leivakoorikuid.
tobe nagu osta, kui pool leivast lihtsalt ära kuivab.
leivasuppi nad meil ka ei taha.

nüüd siis söön näkileiba,
see vähemalt säilib.






2 lisas:

10 juuli, 2011 20:43, Anonymous Anonüümne ütles...

Mul on sama jama fetajuustuga, ei jõua üksi tervet pakki ära süüa.

 
10 juuli, 2011 20:53, Blogger ematehnik ütles...

see fetajuust on ka jah pisut suur.
mõtlesin, et vbolla saab sellest midagi teha... mingit pirukalist või. soolane muretaigen, fetajuust, need väiksed tomatid... midagi peaks veel olema. on kellelgi ideid?

irv, muidugi on ka soolane muretaigen "liiga suur" (eriti pooliku fetajuustupaki jaoks), aga selle ülejäägi saab ehk sügavkülma toppida.

 

Postita kommentaar

<< Home