30 mai 2006

teleheietus

ma ikka vaatasin telekat ka.
kolm korda nädalas.
ja nüüd nad ajasid kõik sassi.
esmaspäeval ei ole enam SCI Kriminaliste.
teisipäevane SCI Miami veel on.
reedel ei ole dr. House`i.
jääb vaid südaöine SCI Miami, seegi vist vanade osade kordus.
ja üldse on Kriminalistid tunduvalt parem kui Miami. (Miami koroner või patoloog või kes see surnuarst on, see on puhta segane. kallistab ja patsutab oma "kliente" nagu napakas.)
telekas on tekitanud teatud rutiini, kolmel õhtul nädalas end diivanile kerida, kommi süüa ja vaadata.
ja nüüd järsku polegi midagi vaadata.
seda uut sarja ma ka vaatama ei hakka, tegelikult mulle ei meeldi, kui mingi TV-kasti pärast oma toimetamisi ja olemisi kellaajaliselt sättima pean. need kolm filmi olid erand.

kunagi vaatasime mehega Saatana Varvaarat (Santa Barbarat).
siis ühel päeval arvutasime välja, mitu tundi me tegelikult teleka ees seda jama jälgides ära kulutame. sel oli hästi palju osasid. tundide arv tuli nii kole, et jätsime päevapealt vaatamise katki.
loll ju ka oma elu elamise asemel viisorist teiste väljamõeldud elu vahtida.

mäletan, kui jooksis vist esimene "seep" Ka rikkad nutavad. kohalikus toidupoes oli kosmeetikaleti riiuli otsas telekas. inimesed seisid lihtsalt leti ees ja vaatasid. ja nii seisidki, terve selle seebi aja. mõni ei märganud isegi korvi koos kaubaga maha panna, hoidis seda kõik see aeg käes ja vaatas, suu ammuli :) ja mitte kaks-viis inimest, ei, ikka kümneid.






4 lisas:

30 mai, 2006 14:30, Anonymous Anonüümne ütles...

Ära ütle, er House otsa sai? See oli mu ainuke telesaade, mida vaatasin ja mille nimel nädalalõppu ootasin. Ma kohe ei teagi, mida nüüd teha.

 
30 mai, 2006 15:46, Blogger Thredahlia ütles...

Me vaatasime House'i paari kuu eest viimased osad jutti ära, päris mitu oli korraga ja elamus oli hea (ei ole liiga palju head paha või ei olnud liiga palju), aga nii veidraks tegi see viimased reedeõhtud, kui tekeast muudkui kordust tuli ja hooaja lõpuosa oli ka ette teada.

 
30 mai, 2006 17:50, Blogger Tiina ütles...

Soome kolmest tuleb kolmapäeviti kell 9 veel CSI New York kah. Ma vahel üritan, aga see on kuidagi sootumaks teistsugune kui harjumuspärased CSI-d. Harjumatu.

 
21 juuli, 2006 14:21, Anonymous Anonüümne ütles...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

 

Postita kommentaar

<< Home