05 märts 2006

sünnipäev


täna sai põnn kaheaastaseks.
ilm oli sama päikeseline kui kaks aastat tagasi. alles see oli, ja juba on kaks aastat möödas!
naljakas, et minusuguse öökulli lapsed sünnivad hommikul. ma meelsamini magaksin sellisel ajal :-)
sünnipäevalaps ise on hästi asjalik tegelane, ajab mutreid poldi otsa ja aitab issil muid rauatöid teha.
kui issi tööl, siis "remondib" põnn seina. tal on üks konkreetne koht, mida ta rüüstab. värv on juba maha võetud, krunt ja pahtel osaliselt ka. pahtli all on metall, sai nurgale tugevduseks pandud. nüüd uuristatakse seda. kui ma pahandama hakkan, toob köögist käterätiku ja pühib värvi- ja pahtlipuru rätikuga laiali. peaks vist seinad plekiga üle lööma, kasside kraapimispuud põnn millegipärast kasutada ei taha.
vanaema kinkis lapsele suure hunniku ehitusklotse. toredad klotsid on ja neid on palju! hakkasime juba õhtupoolikul ootama, et läheks see laps juba magama, tahaks nagu ka klotsidega mängida.

peaks põnnil juukseid lõikama, aga see on nii komplitseeritud ettevõtmine, et lükkan seda järjest edasi. lihtsam on oma kassid ruuduliseks pügada ja neile afropatsid teha kui põnni pügada. põnn ei püsi ju minutitki paigal.
juuksurist pole ka abi, ega põnn loll ei ole. ükskord ta lasi ühel nõelaga tädil endale ligi tulla, see tädi lükkas talle nõela kintsu! kindlasti ettekavatsetult, ise veel seletas mingist vaktsineerimisest. nüüd on põnn juba kogemustega mees, kääridega tädi ta endale ligi ei lase. teame-teame neid tädisid. pealegi on käärid veel suuremad kui nõel.






0 lisas:

Postita kommentaar

<< Home